Nu ook gecertificeerd voor HKO (Haptonomie voor Kind en Ouder)
 

Waar vind je Haptotherapie Nijmegen?


Contactgegevens

Adres locatie Haptotherapie Nijmegen


Fysio Kracht [complex De Vasim]

  • Winselingseweg 41
  • 6541AH Nijmegen
  • Gelderland

E-mail adres
info@haptotherapienijmegen-annaschneider.nl

Telefoonnummer
06 22 33 75 83
Je kunt mij bellen of een bericht sturen via Whatsapp. Indien ik niet bereikbaar ben bel ik je zo spoedig mogelijk terug.


Geen verwijzing nodig:

Voor haptotherapie heb je van je (huis)arts geen verwijzing nodig. Je kunt meteen een afspraak bij mijn praktijk inplannen via de site, telefonisch of per mail.


Kosten en vergoedingen:

Als haptotherapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de koepelorganisatie RBCZ. Mijn behandelingen worden daardoor gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket van zorgverzekeraars. Je eigen risico wordt niet aangesproken. Een behandeling van een uur kost 85 euro. Neem hierover contact op met je eigen zorgverzekeraar voor meer informatie of bekijk dit PDF bestand voor een overzicht opgesteld door de NFG.

Heb je een afspraak gemaakt, maar kun je deze niet nakomen? Dan verzoek ik je deze ten minste 24 uur van tevoren af te zeggen zodat ik op de vrijgekomen plek iemand anders kan inplannen. Verzetten of annuleren kan via de telefoon of de mail. Lukt dat binnen deze tijd niet, dan wordt de eerste keer de helft van het consult in rekening gebracht. De keren erna wordt het volledige consult in rekening gebracht. Na afloop van de sessie ontvang je van mij via de mail een factuur die je per overschrijving of iDeal kunt betalen.


Bedrijfsgegevens

NFG nummer
: 9299
AGB code praktijk
: 9007 0547
KvK nummer
: 8060 3998
BTW nummer
: NL 003 466 940 B88
Whatsapp logo